Laten we beginnen

Ik vind het altijd lastig om een idee lekker om te gaan zetten in iets ‘tastbaars’. Het maken van het begin is hier toch een van de moeilijkste dingen. Toch is het elke keer dat ik achteraf denk nadat het begin is gemaakt: Dit valt toch wel mee?

Zo ook dit bericht. Ik loop namelijk al een tijdje rond om weer onder persoonlijke titel te gaan bloggen. Het schrijven vind ik gewoon leuk. Alleen ik ga dan allemaal beren op de weg zien. Een van de grootste drempels was: de mening van een ander. Maar moet ik dan iets gaan laten en dus niet doen, omdat iemand anders daar een probleem mee zou hebben?

Gewoon dingen vastleggen

Sinds 2013 heb ik op zowel persoonlijk als professioneel vlak heel veel geleerd. Voor mezelf kan ik wel stellen dat ik een enorme groei heb gemaakt. Ergens denk ik dat dit alles ook wel te maken heeft met het ouder worden, maar toch die groei is nu eenmaal een feit.

Ik heb waarschijnlijk het geluk dat ik mensen om mee heen heb die me inspireren. Mensen die me laten zien hoe ik het beste uit mezelf kan halen. Dat is de reden dat ik vandaag de ‘pen’ ter hand heb genomen en je nu dit leest.

In de afgelopen periode heb ik veel dingen meegemaakt en geleerd die het waard zijn te delen. Al deze dingen wil ik hier voorbij gaan laten komen, zodat ik met een beetje geluk iemand anders kan inspireren.

Wat dan?

Maar wat zijn die dingen dan, waar wil je dan over schrijven en waarom moet dat interessant zijn? Dat zijn veel vragen. Ik ga schrijven over dingen die ik interessant vind: Tweede wereldoorlog, series die ik vet vind, webdevelopment, leuke anekdotes uit het verleden, heel veel over bier en de rest die ik noemenswaardig vind.

Zo, het begin is gemaakt!

2 reacties op “Laten we beginnen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *